14/06/2024

Pravila privatnosti

ServoMehanika logo

Politika privatnosti za Servo Mehanika j.d.o.o.

 

U ServoMehanici, dostupnoj s https://servomehanika.com.hr, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste informacija koje prikuplja i bilježi ServoMehanika i kako ih koristimo.

 

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našoj politici privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

 

Ova Pravila privatnosti odnose se samo na naše online aktivnosti i vrijede za posjetitelje naše web stranice u vezi s podacima koje su podijelili i/ili prikupili u ServoMehanici. Ova se pravila ne odnose na informacije prikupljene izvan mreže ili putem drugih kanala osim ove web stranice. Naša politika privatnosti kreirana je uz pomoć besplatnog generatora pravila privatnosti.

 

Pristanak

 

Korištenjem naše web stranice pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se s njezinim uvjetima.

 

Informacije koje prikupljamo

 

Osobni podaci koje od vas tražimo i razlozi zbog kojih se od vas traži da ih date bit će vam jasni u trenutku kada od vas tražimo da date svoje osobne podatke.

 

Ako nas kontaktirate izravno, možemo primiti dodatne informacije o vama kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i/ili privitke koje nam možete poslati, te sve druge informacije koje odlučite pružiti.

 

Kada se registrirate za račun, možemo tražiti vaše kontakt podatke, uključujući stavke kao što su ime, naziv tvrtke, adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.

 

Kako koristimo vaše podatke

 

Podatke koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

 

  • Pružamo, upravljamo i održavamo našu web stranicu
  • Poboljšajte, personalizirajte i proširite našu web stranicu
  • Shvatite i analizirajte kako koristite našu web stranicu
  • Razvijte nove proizvode, usluge, značajke i funkcionalnost
  • Komunicirati s vama, bilo izravno ili putem jednog od naših partnera, uključujući korisničku službu, kako bismo vam pružili ažuriranja i druge informacije koje se odnose na web stranicu, te u marketinške i promotivne svrhe
  • Slati vam e-poruke
  • Pronađite i spriječite prijevaru

 

Datoteke dnevnika

 

ServoMehanika slijedi standardnu ​​proceduru korištenja log datoteka. Ove datoteke bilježe posjetitelje kada posjećuju web stranice. Sve hosting tvrtke to rade i dio analitike hosting usluga. Podaci koje prikupljaju datoteke dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), datum i vremensku oznaku, stranice za upućivanje/izlaz i eventualno broj klikova. Oni nisu povezani ni s kakvim podacima koji mogu osobno identificirati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje stranice, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka.

 

Kolačići i web svjetionici

 

Kao i svaka druga web stranica, ServoMehanika koristi ‘kolačiće’. Ovi kolačići se koriste za pohranu informacija uključujući preferencije posjetitelja i stranice na web stranici kojima je posjetitelj pristupio ili ih je posjetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i/ili drugih informacija.

 

Za više općenitih informacija o kolačićima, pročitajte članak o kolačićima na web stranici Generiranje politike privatnosti.

 

Google DoubleClick DART kolačić

 

Google je jedan od dobavljača treće strane na našoj stranici. Također koristi kolačiće, poznate kao DART kolačići, za posluživanje oglasa posjetiteljima naše stranice na temelju njihovog posjeta www.website.com i drugim stranicama na internetu. Međutim, posjetitelji mogu odlučiti odbiti korištenje DART kolačića posjetom Pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže na sljedećem URL-u – https://policies.google.com/technologies/ads

 

Naši partneri za oglašavanje

 

Neki od oglašivača na našoj stranici mogu koristiti kolačiće i web-pratilice. Naši partneri za oglašavanje navedeni su u nastavku. Svaki od naših partnera za oglašavanje ima svoja pravila o privatnosti za svoja pravila o korisničkim podacima. Za lakši pristup postavili smo hipervezu na njihova Pravila privatnosti u nastavku.

 

  • Google:

https://policies.google.com/technologies/ads

  • Facebook:

https://www.facebook.com/about/privacy/previous

  • WhatsApp:

https://www.whatsapp.com/legal/

 

Pravila o privatnosti za partnere za oglašavanje

 

Možete pogledati Pravila privatnosti za svakog od reklamnih partnera ServoMehanike na njihovim webstranicama.

 

Oglasni poslužitelji ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije poput kolačića, JavaScripta ili web beacona koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i poveznicama koje se pojavljuju na ServoMehanici, a koje se šalju izravno u preglednik korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za prilagodbu reklamnog sadržaja koji vidite na web stranicama koje posjećujete.

 

Imajte na umu da ServoMehanika nema pristup niti kontrolu nad tim kolačićima koje koriste oglašivači trećih strana.

 

Politika privatnosti trećih strana

 

Politika privatnosti ServoMehanike ne odnosi se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da pogledate odgovarajuća Pravila privatnosti ovih oglasnih poslužitelja trećih strana za detaljnije informacije. To može uključivati ​​njihovu praksu i upute o tome kako isključiti određene opcije.

 

Možete odabrati da onemogućite kolačiće putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web stranicama preglednika.

 

CCPA prava na privatnost (nemojte prodavati moje osobne podatke)

 

Prema CCPA-u, među ostalim pravima, potrošači iz Kalifornije imaju pravo na:

 

Zahtjev da tvrtka koja prikuplja osobne podatke potrošača otkrije kategorije i specifične dijelove osobnih podataka koje je tvrtka prikupila o potrošačima.

 

Zatražite da tvrtka izbriše sve osobne podatke o potrošaču koje je tvrtka prikupila.

 

Zahtjev da tvrtka koja prodaje osobne podatke potrošača, a ne prodaje osobne podatke potrošača.

 

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti bilo koje od ovih prava, kontaktirajte nas.

 

GDPR prava na zaštitu podataka

 

Željeli bismo biti sigurni da ste u potpunosti svjesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sljedeće:

 

Pravo na pristup – imate pravo zahtijevati kopije svojih osobnih podataka. Možemo vam naplatiti malu naknadu za ovu uslugu.

 

Pravo na ispravak – imate pravo zahtijevati da ispravimo sve informacije za koje smatrate da su netočne. Također imate pravo zahtijevati da dopunimo informacije za koje smatrate da su nepotpune.

 

Pravo na brisanje – imate pravo zahtijevati da izbrišemo vaše osobne podatke, pod određenim uvjetima.

 

Pravo na ograničenje obrade – imate pravo zahtijevati da ograničimo obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

 

Pravo na prigovor na obradu – imate pravo prigovoriti našoj obradi vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

 

Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo zahtijevati da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji ili izravno vama, pod određenim uvjetima.

 

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti bilo koje od ovih prava, kontaktirajte nas.

 

Informacije o djeci

 

Drugi dio našeg prioriteta je zaštita djece tijekom korištenja interneta. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju i/ili prate i usmjeravaju svoje aktivnosti na mreži.

 

ServoMehanika svjesno ne prikuplja nikakve osobne identifikacijske podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete dalo ovakvu vrstu podataka na našoj web stranici, snažno vas potičemo da nas odmah kontaktirate i mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da ih brzo uklonimo takve informacije iz naše evidencije.

Podijeli ovo